Kvaliteta opremanja apartmana vrlo je važna za vlasnike, jer što je apartman bolje opremljen i uređen, privući će veći broj gostiju koji će se, budu li zadovoljni, ponovno vraćati .


Analiza klikova koje naprave potencijalni gosti na stranicama za rezerviranje apartmana, pokazuje da najviše i prvo kliknu na sliku kupaonice, zatim na sliku terase, kuhinje, sobe itd. Zato slobodno možemo reći da je kupaonica najvažniji dio svakog apartmana.


U opremanju apartmanskih prostora trebamo se voditi mišlju da se radi o smještaju koji sugerira čistoću i jednostavnost pri održavanju a sve u skladu s dizajnerskim pravilom "manje je više".


Kupaonice u apartmanima najčešće nisu prevelike stoga nije loše umjesto klasične kade ugraditi tuš kabinu, polukružnu ili četvrtastu čime ćete dodatno uštedjeti na prostoru. Također, kod opremanja kupaonice treba razmisliti i o razmještaju elemenata u kupaonskom prostoru. WC školjku, ako je moguće, bilo bi dobro postaviti tako da nije izložena direktnom pogledu s vrata, a po pitanju odabira kupaonskih pločica, najvažnije je da su one što kvalitetnije, a time i trajnije te lagane za održavanje.


Kako bi vaš apartman bio što udobniji i konkurentniji,obavezno obratite pažnju još i na ove stvari:



  • bolje je imati malu, ali funkcionalnu kuhinju, nego veliku i beskorisnu

  • terasa treba imati dovoljno prostora za stol i stolice ili ležaljke. Ljeti se na njoj provodi najviše vremena pa ne zaboravite suncobran

  • kod odabira pločica za terasu, treba imati na umu da su izložene svim vremenskim prilikama i temperaturama, te snijegu, ledu i suncu. Zato treba izabrati najkvalitetnije koje si možete priuštiti

  • uredite apartman u skladu s podnebljem gdje se nalazi

  • kod uređenja interijera važno je podsjetiti se da mediteranski apartmani vole bijelu, a kontinentalni pastelne boje

  • spavaća soba treba biti zaštićena od buke i sunca


Zatrebate li bilo kakav savjet, slobodno nam se javite. Naša tvrtka je pouzdan i etabliran partner kod opremanja hotela i apartmana te nudimo širok izbor vrhunskih proizvoda maksimalne funkcionalnosti i vrhunskog dizajna za opremanje kupaonica. U ponudi imamo i više od stotinu vrsta keramičkih i gres pločica, kao i najsuvremeniji wellness program, a proizvodi koje nudimo, štede energiju i prirodne resurse. Sva oprema je funkcionalna, dugotrajna i jednostavna za održavanje.