Početak zajedničkog života ujedno je i vrlo uzbudljivo, ali i stresno razdoblje, naročito ako ćemo ograničeni prostor stanovanja dijeliti s osobom suprotnog spola. Različite životne navike i mali rituali te vrijeme koje provodimo u kupaonici mogu naglasiti različitosti među osobama koje žive zajedno. Ipak, uz dobro isplaniran i maksimalno iskorišten prostor postoje načini, ali i veliki dio naše ponude, koje vam mogu pomoći da privikavanje na dijeljenje životnog prostora prođe što bezbolnije.


Ogledalo


Ako je radno vrijeme osoba koje žive skupa slično, često će se određeni dijelovi kupaonice morati koristiti u isto vrijeme, gdje će veliki faktor biti ogledalo, koje može napraviti veliku razliku ako je nešto većih dimenzija te u vodoravnom položaju. U našoj ponudi tako možete pronaći Kolo Traffic ogledalo s praktičnom led rasvjetom dimenzija 120x65x3 i 90x65x3, ovisno o raspoloživom prostoru.


Prostor za pohranjivanje


Važno je dostupan prostor ravnomjerno raspodijeliti, ovisno o potrebama, stoga je početak zajedničkog života vrijeme kada ulažemo u dodatne ormariće. No, osim što će pohranjivati naše stvari, oni mogu biti i dodatno funkcionalni. Kolo Twins i Kolo Nova Pro ormarići dolaze s ogledalom, a u ponudi se nalaze i baze za umivaonik s prostranim ladicama.


Umivaonik


Ako prostor to dopušta, umivaonik je izvrstan način kako proširiti funkcionalnost kupaonice za više osoba. Dupli ili nešto širi umivaonik ostavit će dovoljno prostora za individualnost. Brend Villeroy & Boch u svojoj ponudi ima osim nešto širih umivaonika, kao što je model Subway 2.0 i onih s 2 rupe za miješalicu, poput modela Venticello.