Naša misija

Kvalitetom našeg asortimana i vrhunskom uslugom želimo uljepšati vaš dom.

Naša vizija

Vodeća tvrtka u opremanju vaših kupaonica i srodnih interijera.

Naše vrijednosti

Izvrsnost, inovativnost i pouzdanost. Samo najbolje je dovoljno dobro.

Osnovani 1992.

Tim Novak d.o.o. obiteljska je tvrtka sa sjedištem u Zagrebu i poslovnicom u Rijeci. Svojim kupcima nudimo širok izbor proizvoda najbolje kvalitete koji uključuju pomno odabranu opremu za kupaonice, preko stotinu vrsta keramičkih i gres pločica, vrhunski wellness program te najpouzdanije suvremene instalacijske materijale.

Dugogodišnje iskustvo

Naše znanje i stručnost omogućuju nam da prateći trendove svoju ponudu svakodnevno obogaćujemo najatraktivnijim i najzanimljivijim novitetima te da u skladu sa željama i ukusom svih profila kupaca na hrvatsko tržište donosimo posljednja dizajnerska rješenja odmah po njihovom predstavljanju svjetskoj javnosti.

Visoki profesionalni standardi

Naše visoke profesionalne standarde prepoznali su brojni partneri s kojima smo opremili neke od najznačajnijih domaćih objekata, od privatnih vila, hotela, poslovnih i stambenih prostora do velikih javnih institucija poput bolnica, škola i vrtića. Stoga, ako vam je potreban savjet u pripremi, opremanju ili održavanju vaših kupaonskih i srodnih interijera, slobodno nam se obratite kako bi vam pomogli u realizaciji čak i najsmjelijih zahtjeva i želja.